top of page

Stugor & Lägenheter

Våra moderna boenden består av stugor och lägenheter som går att bo i året om. Lägenheterna har trinettkök där du enkelt kan laga frukost och enklare mat och våra stugor har fullständiga kök (förutom ugn) där det finns goda möjligheter att laga alla dygnets måltider. Se närmre härunder på vilka olika typ av boenden vi har.

Stuga

30m² 
4+2 bäddar 

Stugorna är vackert belägna ett stenkast från den kilometerlånga stranden vid Kilesand. Alla stugor har en stor altan som vetter ner mot stranden. Stugorna har fyra bäddar samt en bäddsoffa och är funktionellt inredda i modern design med köksavdelning, fullt utrustad för självhushåll. 

 

 • 2 Sovrum: 1 med dubbelsäng, 1 med våningsäng

 • Kök (spis,micro, kyl, frysfack, diskmaskin).

 • Bäddsoffa

 • Altan (17m²) 

 • Dusch & WC

 • Tvättmaskin

 • TV

 • Gratis WIFI

Lägenhet Standard

32m² 
2 + 2 bäddar

I våra moderna, ljusa lägenheter kommer du garanterat att trivas. Från balkongen har du utsikt över vackra Kilesandstranden och Kosterfjorden. Lägenheterna är inredda med en dubbelsäng och en bäddsoffa, samt utrustade med ett mindre pentry med utrustning för självhushåll. Lägenheterna är på våning två huvudbyggnaden. 

 • Dubbelsäng

 • Pentry (spis, kylskåp, frysfack, micro)

 • Bäddsoffa

 • Balkong med havsutsikt

 • Dusch & WC

 • Tvättmaskin

 • TV

 • Gratis WIFI

Lägenhet Superior

66m²
4 bäddar

Kostergårdens stora lägenhet är perfekt för den större familjen! Här finns två rymliga sovrum med dubbelsängar, ett allrum samt ett mindre pentry. Lägenheten är i våning två i huvudbyggnaden. Obs. badkarets massagefunktioner är för tillfället ur drift.

 • 2 Sovrum

 • Pentry (spis, kylskåp, frysfack)

 • Balkong med havsutsikt

 • Dusch & WC

 • Allrum

 • TV

 • Gratis WIFI

 • Strykjärn & strykbräda

Bokningsvillkor

In- & utcheckning

Incheckning tidigast 15.00 Utcheckning senast 11.00 Vid sen utcheckning skall detta bokas i förhand genom mail på booking@kostergarden.se mot en avgift. Nycklar hämtas ut och lämnas tillbaka efter överenskommelse genom bekräftelsemail/samtal efter bokning.

Slutstäd

Slutstäd kostar 799 SEK för dig som vill köpa till slutstäd. För dig som väljer att slutstäda ditt boende själv finns städmaterial i varje lägenhet/stuga. Observera att disken ska vara upplockad och soporna tömda oavsett om man har köpt till slutstäd eller ej. Kostergården förbehåller sig rätten att efterfakturera gäster som inte skött slutstädet enligt checklista. 

Trivselregler

1. Rökning är förbjuden i alla våra stugor och gemensamma byggnader.
2. Husdjur är tillåtet i vissa av våra stugor, de är märkta ”djurvänlig”. Vill man ha med husdjur så skall det meddelas i meddelanderutan i bokningen samt skrivas på mail.
3. Kostergården ger ingen garanti för att stugor/lägenheter är allergifria.
4. Sänglinnen & handdukar ingår i priset mellan 20 Juni och 15 Augusti utöver denna period är det ett obligatoriskt tillägg. Slutstädning går alltid att köpa till för 799:- eller att göra själv.

5. Efter kl: 23.00 skall det vara lugn och tyst på Kostergårdens område. Restaurangverksamheten på takterrassen kan komma att låta fram till 01.00 men då det är en extern verksamhet kan inte vi påverka detta.
6. Vid förstörelse och eventuella skador kontakta oss på 0760388044 omgående. Vi debiterar skador enligt prislista.
7. Vid brutna ordningsregler står gästen ansvarig för eventuella utgifter som påföres Kostergården. Kostergården förbehåller sig rätten att avvisa gästen omedelbart.

Bokningsregler

Bokningsreglerna gäller för alla typer av beställningar, både stugor och lägenheter på Kostergården. Reglerna gäller oavsett hur beställningen har gått till väga, direkt i webben, över telefon eller mail.

Kontrollera alltid din bokningsbekräftelse. Eventuella fel eller ändringar skall göras och meddelas omedelbart. Bokningsvillkoren gäller från det att beställningen är bekräftad.

 

Alla övernattningar skall vara fullt betalda innan ankomst för att gästen skall få tillgång till stuga eller lägenhet. Vid utebliven ankomst har Kostergården rätt att kräva full betalning för din beställning. Kostergården förbehåller sig rätten att alltid byta/ändra stuga eller lägenhet vid behov. Detta gäller även om man som kund har lämnat önskemål och ursprungligen fått information om att det skall bemötas.

Har du påbörjat din vistelse och av någon anledning själv tvingas avbryta denna, återbetalas inga pengar. Kostergården äger rätten att hyra ut stugan/lägenheten på nytt till ny gäst.

För att boka ett boende eller bo på Kostergården måste man vara minst 18 år gammal, eller i sällskap med någon som är över 18 år.

Betalning

30% av bokningen betalas direkt vid bokningstillfället som en deposition som räknas in i totalbeloppet för bokningen. Resterande av bokningen dras automatiskt på angivet kort under ankomstveckan om inget annat betalningssätt anges. Avbokning och full återbetalning är möjligt upp till 14 dagar innan vistelsen, och avbokning utan återbetalning av deposition är möjligt upp till 7 dagar innan vistelsen. 14 dagar och närmre inpå bokningen förbinder man sig till 30% av det totala bokningsvärdet vid avbokning. 7 dagar eller närmre inpå ankomst dagen är man 100% bunden till det totala beloppet oavsett om man kommer eller inte.

 

Vid ändring av bokningsdatum så är det det ursprungliga bokningsdatumet som man utgår ifrån gällande regler om förbindelse av betalning. Priset justeras enbart om det är ett dyrare datum.

Utebliven betalning räknas som en avbokning och eventuellt inbetalat belopp återbetalas ej.

Betalning sker med kort via länk, swish eller banköverföring. Vill man betala på annat sätt ber vi er kontakta oss på telefon eller mail. Vi fakturerar endast företagskunder.

Integritetspolicy

När du bokar din vistelse hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Dessa uppgifter kommer aldrig säljas eller delas med annan part, utan är enbart till för våra kontakter med dig.
Du har enligt Dataskyddsförordningen GDPR rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du har också alltid rätt att bli glömd, dvs att tas bort helt från registret, så snart din vistelse är avslutad, och övriga kontakter är avslutade. Kontakta oss i så fall via e-post.

GDPR

Vi säljer eller delar aldrig din e-postadress och övriga uppgifter till någon annan part för att de skall kunna använda dessa.
Vi kommer att använda dina uppgifter för att:
· Hålla kontakt med dig, bekräfta din bokning, informera om nyheter och allt som hör till din vistelse.
· Skicka nyhetsbrev om du abonnerar på dessa.

bottom of page